LOADING

Benzi transportoare din cauciuc

BANDĂ TRANSPORTOARE CAUCIUCBenzile transportoare oferite de ROLATEX sunt produse de calitate, pe care vă puteţi baza activitatea industrială.

Banda transportoare se utilizează în general pentru transportul materialelor din diverse medii industriale. Ea are o viteză medie de 4,5-5 m/s şi o lăţime cuprinsă între 300 şi 1400 mm. Există situaţii speciale în care transportoare cu bandă au o lăţime mai mare de 1800 mm şi o viteză de deplasare mai mare de 5 m/s. Punerea în mişcare a benzii transportoare este realizată de un motor-reductor cu ajutorul tamburului conducător.

Poziţia materialelor transportate de banda transportoare este orizontală şi înclinată, unghiul de pantă fiind de maxim 70% a unghiului încărcăturii aflate în mişcare. Unghiul de pantă diferă semnificativ în funcţie de materialul transportat. De exemplu, pentru transportul materialelor mărunte şi în bucăţi mici sau a celor pulverulente unghiul de pantă nu trebuie să fie mai mare de 25˚. Pentru materialele obişnuite transportate de banda transportoare unghiul nu trebuie să fie mai mare de 30˚. Procedura de creştere a unghiului de pantă se realizează cu bandă striată (şevronată) sau bandă de fixare. Aceasta din urmă poate permite creşterea unghiului de pantă până la 50˚. Benzile transportoare prezintă o serie de avantaje în diferitele industrii unde se folosesc având o structură extrem de rigidă şi uşor de utilizat. De asemenea, benzile transportoare oferă şi o productivitate sporită şi o durabilitate de transport extrem de mare.

Caracteristici tehnice ale benzilor transportoare din cauciuc:

  • lăţimi: 300, 400, 500, 550 ... max. 1400 mm;
  • grosimi: 4 mm, 5 mm, 6 mm ... max. 18 mm;
  • număr de inserţii: 2, 3, 4 ... max. 6 inserţii;
  • tipul inserţiilor: Ep100, Ep125, Ep160, Ep200, Ep250, Ep315.

Benzi transportoare de uz general Benzi transportoare speciale Benzi elevator
benzi transportoare de uz general benzi transportoare speciale benzi transportoare pentru elevator
Banda din cauciuc pentru concasor Transportoare cu benzi din cauciuc pentru statie de sortare agregate minerale
Transportoare cu benzi din cauciuc pentru statie de sortare agregate minerale Transportoare cu benzi din cauciuc pentru statie de sortare agregate minerale

O parte dintre clienţii noştri

  • Napolact Cluj Napoca
  • Hidroelectrica
  • Friesland
  • Cominco
  • Concivia Braila

Pentru a îmbunătăţi calitatea produselor şi serviciilor noastre,

vă stăm oricând la dispoziţie, atât cu sugestii cât şi pentru alte informaţii

Solicită informaţii