LOADING

Transportor bandă

TRANSPORTOARE BANDĂProducem şi comercializăm sisteme de transport metalice cu bandă de cauciuc pentru agregate de balastieră, transportul cerealelor, pachete, hrană pentru animale, încărcarea şi descărcarea maşinilor şi vagoanelor, a navelor...

În funcţie de necesităţile şi cererea clientului, putem oferi consultanţă, proiectare şi execuţie în toate domeniile menţionate.

Folosim role metalice de calitate superioară, tamburi cauciucaţi, o gamă variată de motoreductoare din import pentru a satisface necesităţile de încărcare şi transport ale fiecărui client.

transportoare cu banda cauciuc

Banda transportoare se utilizează în general pentru transportul materialelor din diverse medii industriale. Ea are o viteză medie de 4,5-5 m/s şi o lăţime cuprinsă între 300 şi 1400 mm. Există situaţii speciale în care transportoare cu bandă au o lăţime mai mare de 1800 mm şi o viteză de deplasare mai mare de 5 m/s. Punerea în mişcare a benzii transportoare este realizată de un motor-reductor cu ajutorul tamburului conducător.

Poziţia materialelor transportate de banda transportoare este orizontală şi înclinată, unghiul de pantă fiind de maxim 70% a unghiului încărcăturii aflate în mişcare. Unghiul de pantă diferă semnificativ în funcţie de materialul transportat. De exemplu, pentru transportul materialelor mărunte şi în bucăţi mici sau a celor pulverulente unghiul de pantă nu trebuie să fie mai mare de 25˚. Pentru materialele obişnuite transportate de banda transportoare unghiul nu trebuie să fie mai mare de 30˚. Procedura de creştere a unghiului de pantă se realizează cu bandă striată (şevronată) sau bandă de fixare. Aceasta din urmă poate permite creşterea unghiului de pantă până la 50˚. Benzile transportoare prezintă o serie de avantaje în diferitele industrii unde se folosesc având o structură extrem de rigidă şi uşor de utilizat. De asemenea, benzile transportoare oferă şi o productivitate sporită şi o durabilitate de transport extrem de mare.

transportoare cu banda cauciuc transportoare cu banda cauciuc transportoare cu banda cauciuc transportoare cu banda cauciuc transportoare cu banda cauciuc transportoare banda transportor banda transportoare banda transportor banda transportoare banda transportor banda transportoare banda transportor banda

Clienţii noştri tradiţionali sunt:

  • Napolact Cluj Napoca
  • Hidroelectrica
  • Friesland
  • Cominco
  • Concivia Braila

Pentru a îmbunătăţi calitatea produselor şi serviciilor noastre,

vă stăm oricând la dispoziţie, atât cu sugestii cât şi pentru alte informaţii

Solicită informaţii